Gå til forsiden trans Gå til Om FLEXid Gå til For ungdom Gå til For foresatte Gå til Der du bor Gå til Bli kursholder Annet-meny Gå til lenker
 

OM FLEXid

 

FLEXID 10 åR

Lørdag 21. januar 2012 feiret vi litt forsinket 10 års jubileum i Larvik. Det var fantastisk stemning med fantastiske Flexidere fra Farsund, Kristiansand, Sauherad, Skien, Porsgrunn, Bamble, Larvik, Sandefjord og Oslo. Lederungdommene Amira, Arianna, Nazir og Choas gjorde en kjempeflott jobb med å lede oss gjennom hele programmet.

Psykolog Judith var der Weele, som var svært sentral i oppstarten av FLEXid, hadde en svært interessant og engasjerende workshop om kultursensitivitet, Aon Naqvi, journalist hos Utrop og deltaker fra ca 9 år tilbake, hadde en inspirerende workshop om "Ord er makt", og på "Speakers corner" kunne ungdomme komme med innlegg og innspill til kamera (noen av disse intervjuene vil komme på hjemmesiden snart).


Gatekunstakademiet hadde en flott konsert med DJ Maikelzito, dansegruppa Unique, rapperne Emire og Lillebror, samt Stian og Turab. En dyktig gjeng som fikk seg mange nye fans og venner!
Og ungdommene fremst ved scenen var helt med..!!


Deilige kurdiske, somaliske og vietnamesiske matretter falt skikkelig i smak! Hjertelig takk til de som lagde den!


Og sist, men ikke minst, var det en fantastisk dugnadsgjeng som sto på og bidro til at dagen ble en sosial, hyggelig og velsmurt opplevelse!! Tusen takk!!


Mer info og bilder kommer snart!

Her kan du lese hva Østlandsposten skrev


Nå kan du kjøpe FLEXid t-skjorte (100) og hettegenser (200)!

Bildekvaliteten er ikke helt topp, men det er klærne
! :)


 
LOGG INN
Gå til Sandnes Media